BlueMark sterke notering binnen MKB Innovatie Top 100 2012

June 6, 2012 admin News

MKB top 100 2012 voor BlueMark InnovationsMKB Innovatie Top 100 uitgegroeid tot de belangrijkste en grootste innovatieprijs

Maandag 4 juni, presenteerden Syntens Innovatiecentrum , NL Octrooicentrum, Mercedes Benz en NRC Handelsblad voor de zevende keer de ranglijst met 100 concrete innovaties die het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf heeft gerealiseerd. BlueMark Innovations wist een 79ste plaats te veroveren.

Meest succesvol 
De jury beoordeelde de nominaties op basis van originaliteit, impact, mate van bescherming, verkrijgbaarheid en de omzetpotentie. De bekendmaking van de zevende MKB Innovatie Top 100 vond plaats op de Floriade in Venlo. De winnaar werd gehuldigd door demissionair Minister Maxime Verhagen (EL&I). Alle 100 genomineerde bedrijven hebben succesvolle innovaties doorgevoerd op het gebied van product, dienst, proces of organisatie. Met de realisatie van deze vernieuwingen hebben ondernemers hun omzet verhoogd, hun voortbestaan zeker gesteld of bestaande producten verbeterd.

http://www.syntens.nl/innovatietop100/MKB-Innovatie-Top-100-home.aspx